Volg je passie, luister naar je hart, leef je droom en meer van die cliché’s. Iedereen kent ze, geeft het door aan vrienden, familie en kinderen.
Maar ken jij je passie? Weet jij waar je talenten liggen?

Of heb je die droom opgegeven? Ben je jezelf ergens kwijtgeraakt en doe je nu iets, omdat je daar toevallig ingerold bent.
Terwijl je toen je klein was piloot, brandweerman of chirurg wilde worden. Of misschien gewoon moeder.

Kort geleden was ik nog jaloers op leeftijdsgenoten die zo’n wens hadden en die konden volgen. Dan heb je een doel.
Bij mij was dat niet zo, dacht ik. Maar ook ik heb een passie, alleen was ik hem kwijt! Zoals je op kunt gaan in je passie, kun je ook opgaan in de stroom van het leven. En dan raak je misschien van het pad van de passie.

Tot ik even stilstond. Toen vond mijn passie mij weer terug. Vanmiddag tijdens het opbouwen van deze nieuwe website. Ik voelde mezelf net weer even 15. Websites bouwen, knutselen met programmeren, het design finetunen. Eindeloos kon ik ermee doorgaan.
Maar omdat dat iets voor nerds was en niet voor meiden, heb ik het ooit links laten liggen. En ben ik compleet andere dingen gaan doen.

Op deze blog komt alles nu toch nog samen. Ik schrijf over de dingen die ik ook leuk ben gaan vinden. En door zelf deze site te beheren en te ontwerpen combineer het met mijn andere passie. De foto’s die je overal ziet zijn ook zelf gemaakt. Je vindt ze ook op mijn Instagram.
Dit blog is de verzameling van alles wat mij blij maakt.
En daar ben ik best trots op!

Met mijn de artikelen die schrijf, quotes, video’s en boeken, hoop ik jou te inspireren om ook dichtbij jezelf te blijven en gezond te leven!

Reacties

reacties