Een review deze week! En wel over iets nieuws, waarvan ik vind dat het de aandacht verdient. Namelijk het nieuwe c8533668924_6e397fb85e_ooncept OneFit. Een prepaid fitness abonnement, dat je door het hele land kunt gebruiken. En je kunt zelf bepalen hoeveel je uitgeeft, waar je dat doet en hoe je dat doet.

Ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn fitness abonnement bij Healthcity opgezegd. Vanwege mijn blessure, maar nog meer omdat het centrum werd overgenomen door BasicFit. Een razend populair ‘spotgoedkoop’ sportcentrum. De nieuwe Fit for Free zeg maar. Voor de mensen die een sportschool echt als een serieus ‘lifestyle’ center beschouwen dus niet de place-to-be. En daarom ging ik op zoek naar een nieuwe sportschool.

Vanwege het grote succes van BasicFit en Fit for Free, was dit nog niet zo makkelijk. Totdat ik stuitte op OneFit! De voordelen van OneFit op een rij:

  • Geen abonnement
  • Je kunt terecht bij 386 sportscholen en wellness centra in het hele land
  • Alleen betalen als je traint!
  • Verschillende tarieven

En dat is niet het enige. Aan OneFit doen verschillende sportscholen en wellnesscentra mee. Op deze manier kun je het dus net zo duur/goedkoop maken als jij zelft wilt. Zo kun je de ene dag gaan fitnessen/zwemmen/relaxen in de sauna van een “duurder” lifestylecentrum en de andere dag ga je naar de bodypump les om de hoek. Je laadt namelijk je kaart met zogenaamde credits. Een bezoekje aan een eenvoudige sportschool kost je ongeveer 2 credits en dit kan oplopen tot ongeveer 6 credits voor een groot centrum met sauna en massage. Ook groepslessen kun je bezoeken met OneFit. Je checkt in bij binnenkomst en voila!

Sinds kort heeft OneFit ook het unlimited pakket. Hier betaal je wel een vast bedrag, namelijk 49 euro. Maar dan kun je onbeperkt gebruik maken van alle voorzieningen, bij alle centra die aangesloten zijn bij OneFit. Een aanrader dus voor iedereen die niet aan een abonnement vast wil zitten en overal wil kunnen sporten. Ook leuk om cadeau te geven, want als je samen een OneFit card hebt, kun je lekker op verschillende plaatsen sporten en relaxen! En ben je geblesseerd? Dan betaal je dus niets!

Reacties

reacties